You are currently viewing Hvilket WiFi skal I bruge til workstations?

Hvilket WiFi skal I bruge til workstations?

Det er måske fristende at skifte til workstations på kontoret. Dog kan det fremkalde en masse spørgsmål – for hvor meget skal egentlig udskiftes, hvis man skifter til workstations? Og er man overhovedet sikker på, at man ved, hvad en workstation er og hvad det indebærer? Er du nysgerrig på workstations og er du samtidig interesseret i at vide, om I også skal skifte WiFi, kan du læse med her. 

Hvad er en workstation?

Hvis man ikke ved nok om workstations, kan man hurtigt komme til at tænke, at det blot er en slags computer. Teknisk set er workstations en computer – blot en opdateret en. Der er faktisk forskellige på en almindelig computer og en workstation. 

Hvis du endnu ikke kender til ISV certificeringer, kan vi fortælle dig her, at det er certificeringer, som er skabt af de store software producenter. Herunder kan vi eksempelvis nævne Adobe, Autodesk og andre. ISV står for “Independent Software Vendor”. 

Når en workstation har denne certificering, betyder det ganske enkelt, at pågældende workstations hardware kan fungere upåklageligt med diverse softwareløsninger. En workstation er ikke en workstation, hvis ikke den har denne ISV certificering – så er det blot en computer. 

Fordele ved workstations 

Grundet en workstations hardwares upåklagelige samarbejde med diverse softwares, er det selvfølgelig en stor fordel at gøre brug af en workstation, hvis man udelukkende arbejder med software fra eksempelvis Adobe. 

Dell workstations til dine medarbejdere vil uden tvivl være med til både at optimere effektiviteten på arbejdspladsen – men bestemt også arbejdsglæden. En workstation er nemlig med til at forenkle mange arbejdsprocesser, idet diverse software programmer kører meget bedre på en workstation. Vi bruger mange timer foran skærmen på kontoret, og der er derfor heller ingen grund til at gå på kompromis med vores arbejdsglæde! 

Skal man skifte WiFi ved skift til workstations? 

Mange stiller sig selv dette spørgsmål: Skal man skifte WiFi, hvis man skifter til workstations? Svaret er desværre ikke entydigt, da det kommer meget an på, hvilket WiFi I allerede har på kontoret. 

Dog kræver en workstation ofte en del bedre WiFi end den gængse PC. Derfor kan det være en god idé at spørge jeres internetudbyder til råds. De fleste vil dog sikkert anbefale jer at investere i fiber, da det har ry for ofte at være en af de stærkeste internetforbindelser. Der er ikke noget værre end dårligt internet – og derfor er det hurtigt en idé at søge råd. Professionelle vil være i stand til at finde det rette internet, som passer til jeres internet behov.